Saturday, August 18, 2012

SALAH DAN SILAP MOHON DIAMPUN...AIDILFITRI DATANG LAGI..

Jika ada salah dan silap saya selama ini, sepuluh jari dihulur tanda maaf. Ampun dipinta, dan jika ada terkasar bahasa, terlajak kata, terkhilaf perbuatan, sama ada secara saya sedar ataupun tidak, moga dimaafkan.


Inilah rencah dan resmi anak Adam,yang tidak sunyi dari melakukan salah, silap dan dosa.Justeru dihari baik bulan yang mulia ini, kita teguhkan silaturahim, kunjung mengunjung, bermaafan, buang sifat permusuhan, kita gantikan dengan muafakat dan hidup nan sentosa.

Salam Aidilfitri 1433H, Minal Aidil Wal Fa' Izin
Ikhlas dari saya:
SAID ALI SAID RASTAN seisi keluarga
Timbalan Ketua UMNO Bahagian Pokok Sena

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyURL.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete